Alibaba

Alibaba

Overvejer du at købe nogle Alibaba aktier? Så kan du læse mere om deres virksomhed herunder.

Alibaba er et kinesisk-ejet selskab, som specialiserer sig i e-handel, internet og teknologi, yderligere er de meget kendte for at forhandlere bruger dem som dropshipping over hele verdenen. Alibaba blev stiftet af Jack Ma og 17 fra hans omgangskreds, og tilsammen har de skabt et kæmpe navn, alle ved hvad Alibaba er, og alle kender en som har brugt deres hjemmeside, eller som stadig bruger den. Det er på en måde, lidt det samme som Amazon gør, mellem sælgere og købere.

Alibaba blev grundlagt i 1999 i Kina, og har siden vokset sig så store, at de er blevet konkurrent til Amazon, og havde i 2021 en omsætning på 722.449.559.217kr. og ligesom virksomheden Amazon er det helt vanvittige tal der er tale om, men det viser også at det er en virksomhed som der er virkelig meget gang i, og som bliver brugt enormt meget verden over.

Der findes stort set ikke det, som du ikke kan købe på Alibaba, og det er her de virkelig sparker igennem og kan få nogle handler ind i butikken, og derved få en omsætning der er så stor som den er.

Deres formål med virksomheden, er at det skal være nemt at lave forretninger, lige meget hvor i verden du er, lige meget hvilken tidszone du er i, og hvad din indkomst er, så i bund og grund kan alle bruge alibaba, det kræver ikke noget.

Alibaba er lige ledes et børsnoteret selskab, og er noteret på den amerikanske børs, New York Stock Exhange, og har egentlig klaret det rigtigt godt, men siden oktober 2020 er det desværre begyndt at gå den forkerte vej, og aktien har fået en del tæsk på prisen, og er faktisk nede ved omkring samme pris, som aktien havde i 2016, så hvis man tror på det kunne være en god case at have i sin portefølje, så er der mulighed for at man kan lave en særdeles god handel, ved at købe aktier i alibaba. Men husk dette er ikke en købsanbefaling! Dette skal udelukkende ses som materiale, som kan være med til at hjælpe en med sine beslutninger, og evt en analyse af firmaet, hvis man har lavet sådan en.

Er du interesseret i at komme i gang med aktier, kan du via aktierdk.dk komme i gang. Her kan du vælge den platform som passer bedst til din investeringsprofil, og komme i gang med at investere.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *