Gaming tastatur: Fordele og råd til valg af tastatur

Gaming tastatur: Fordele og råd til valg af tastatur

Der findes mange fordele ved et gaming tastatur, sammenlignet med et almindeligt tastatur. Det vigtige er at vide hvad du gerne vil have af fordele, og derefter købe det bedste keyboard til netop dine behov. Hvis du ønsker at bruge mekaniske knapper (switches), skal du vide om der er forskel på switchesene alt efter hvilken type én du har valgt, da disse kan give dig en stor gevinst i diverse spil.

Valg af tastatur er individuelt
Hvis du for eksempel vælger et mekanisk knap, der aktiveres med lette små tryk, vil dine reaktioner blive aktioner hurtigere og det kan potentielt set være den forskel, der gør dig vinde. Det er umuligt at finde verdens bedste gaming tastatur – for hvad er godt for én spiller, er måske ikke godt for en anden. Dog kan man give nogle generelle råd til, hvad du skal kigge efter. Når du skal vælge dit gaming tastatur, er det vigtigt at kende dine behov. Hvis du primært spiller MOBA-spil (Multiplayer Online Battle Arena), så vil et keyboard med hurtige omdrejninger sandsynligvis ikke have den store effekt på dig.

Hvilken type er du?
Hvis du er typen, der spiller mange FPS (First Person Shooter) eller RTS-spil (Real Time Strategy), vil det være en fordel at finde et gaming tastatur med mekaniske knapper og hastigheder på minimum 500 Hz. Dette giver dig mulighed for at reagere hurtigere på dine fjender/modstandere i spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *