Golf for hele familien

Golf for hele familien

Golf er efterhånden en fremherskende sportsgren blandt mange danskere. Nogle vil måske have den opfattelse, at golf er en sport, der umiddelbart kun henvender sig til den ældre generation, men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Golf er en stærkt undervurderet sportsgren, og ganske vist ligger golfudstyr ikke i den billige ende, men er uden tvivl alle pengene værd. 

Har du ikke erfaring med golfsporten, er det klart anbefalelsesværdigt at prøve. På en golfbane vil du nemlig blive mødt af grønne, nyslåede marker, frisk luft og skøn natur.  

En aktivitet for hele familien 

Der er rig mulighed for at tage familien med på golfbanen, og selv de yngre børn vil kunne finde glæde ved at slå til en golfbold i en tidlig alder. De fleste golffaciliteter tilbyder også golfundervisning for alle aldre, så der er ingen undskyld for ikke at komme i gang med at spille golf. 

Vær obs på sikkerheden 

Tager du dine yngre børn med på golfbanen, skal du blot lige være opmærksom på et par enkelte ting. Er dine børn under 135cm høje, er det i Danmark lovpligtigt at placere dem i en autostol under kørslen. Vil du vide mere om autostole, kan du læse videre her

Der findes forskellige varianter af autostole som fås i fremadvendte og bagudvendte udgaver. Her det vigtigt at være opmærksom på, at der altså er en markant forskel på disse to. Undersøgelser viser nemlig, at bagudvendte autostole er 5x gange så sikre som fremadvendte.  

Golfterapi i fantastiske omgivelser 

Så snart du har styr på sikkerheden, kan du roligt begive dig ud på golfbanen med familien. Golf er en fantastisk sport, som for nogle mennesker nærmest kan virke terapeutisk. Dette skyldes, at kombinationen af frisk luft og grønne enge er godt for både sjæl og krop. 

På golfbanen giver du dig til at tænke, tid til at slå og tid til at nyde. Tre ting som vi i en travl hverdag sjælendt giver os tiden til. Om du er ung eller gammel, kan tiden på en golfbane berige din hverdag med mere end motion i form af mange kilometer på gåben. Golfbanen kan give dig ro og tid til at tænke på dig selv.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *