Varmt vand til hele familien

Varmt vand til hele familien

Kender du det, at du er vendt glad hjem fra en runde på golfbanen, du har virkeligt givet den gas, og nu glæder du dig til et varmt bad, hvor du kan vaske din svedige krop ren, men din mand, som elsker lange bade, har brugt alt det varme vand, og nu går der lang tid, før du selv kan komme i bad? Frygt ikke, den tid kan meget snart være forbi. Læs med her, og se hvordan. 

Løb aldrig mere tør for varmt vand 

I en traditionel vandvarmer, som ofte er på 30 liter, føres vandet ind i beholderen, hvorefter det varmes op. Det tager tid at varme vandet op, og derfor kan man opleve, at man når at få brugt alt det varme vand, inden beholderen når at varme nyt vand op.  

Med en gennemstrømsvandvarmer fungerer det anderledes, for her varmes vandet op på sin vej gennem rørene, og man vil altså aldrig løbe tør for varmt vand. Det er især en fordel for husstande med flere medlemmer, da man da bruger meget vand og altså meget hurtigt kan løbe tør med en almindelig vandvarmer. 

Spar penge på elregningen 

Udover aldrig mere at løbe tør for varmt vand har udskiftning til en gennemstrømsvandvarmer også den fordel, at denne bruger mindre strøm end en traditionel vandvarmer. En almindelig vandvarmer bruger strøm på hele tiden at holde vandet i beholderen varmt, og da der med en gennemstrømsvandvarmer ikke findes en beholder, kan der derfor være penge at spare på elregningen ved at skifte.  

Dette kan være værd at have i baghovedet i denne tid, hvor elpriserne stiger og ingen ved, hvor længe det vil fortsætte. I milde vintre er mange golfbaner åbne, og da kan det være rart at komme hjem til et varmt bad, måske efterfulgt at et dejligt glas vin og en bid mad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *