Hvilke forsikringer findes der?

Hvilke forsikringer findes der?

Forsikringer er noget, der lyder kedeligt. Alle har dog igennem hele deres liv fået banket det i hovedet, hvor vigtige de er igennem deres liv. Det sørger for, at du altid er dækket ind i tilfælde af uheld, ulykker eller noget helt tredje, der kan give dig uventede problemer. 

Du skal derfor ikke bekymre dig, hvis du skulle falde ned ad trappen rent økonomisk, hvis du skulle miste dit arbejde eller få nogle problemer i forbindelse med ulykken, hvis du har de rigtige forsikringer. Du kan her læse om de mest hyppige og vigtigste forsikringer, som du helt klart burde overveje. 

Erhvervs forsikring

En erhvervs forsikring er et begreb for en række af forskellige forsikringer, der kan købes til et firma eller en virksomhed. Den dækker som regel i tilfælde af brand, vandskader, tyveri, driftstab eller retshjælp. Det er dog vigtigt at vide, at den udelukkende dækker virksomheden og ikke dig som privatperson. Du må derfor ikke tro, at den dækker dig og dine private foretagende. Det er derimod udelukkende virksomhed, der er omfattet af forsikringen. 

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring forsikrer dig med ulykker og uheld, der sker i din fritid. Det kan være en masse forskellige skader, såsom et brækket ben, forstuvet fod eller noget helt tredje. Forsikringen sørger for, at du kan få den hjælp, som du har brug for efter din skade. Det kan være fysioterapi, ortopæd eller en psykolog. 

Hvis skaden skulle være så slem, at du skulle få varige mén, så er der også her en erstatning at hente. Du vil typisk kunne få dine mén vurderet efter 1 år. Her skal du hen til en læge, der vil undersøge dig. Herefter vil du få udbetalt en erstatning, hvis dine mén bliver vurderet til mindst 5%.

Indboforsikring

Har du værdifulde ting i dit hjem? Så er det vigtigt, at du har en indboforsikring. Her får du dine ejendele forsikret. Du vil også få en ansvarsforsikring. Det betyder, at hvis du ved et uheld skulle komme til at ødelægge en andens ejendel, så vil din forsikring dække det. 

En indboforsikring dækker en masse forskellige ting. Blandt andet hvis du skulle være så uheldig at have indbrud. Så vil du få dækket op til en bestemt værdi. Det er en rigtig god og vigtig forsikring at have, hvis uheldet skulle være ude. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *