3 gode gaveideer til den sportsglade mand

3 gode gaveideer til den sportsglade mand

sportsglad

Går du ikke selv særlig meget op i sport, kan det være noget af en udfordring at finde frem til den helt perfekte gave til den sportsglade mand i dit liv.

Mange der kender en meget sportsglad mand, kan nok skrive under på at han har en tendens til at være meget specifik omkring sin fritidshobby.

Det skal være det helt rigtige træningsudstyr, helt rigtige træningstøj, det skal helst gerne altid være det helt rigtige vejr til at dyrke sport osv. osv. Den sportsglade mand kan snakke i timevis om sin fritidshobby, hvad enten det er golf eller elektronisk dart, men selv det kan være så svært at tyde at det i sidste ende ikke vil hjælpe dig med at komme meget tættere på den helt fede gaveide.

Du vil heldigvis i denne artikel kunne finde 3 fede gaveideer til den sportsglade mand.

1. Gå tilbage til basics

Der er noget træningsudstyr som en sportsglad mand ikke kan leve uden, lige meget om han elsker tennis, cykling eller crossfit. Ved du at gavemodtageren lede efter en ny træningsmaskine, men er du i tvivl om hvilken slags du skal lede efter, kan det være en rigtig god start at kigge efter en træningsmaskine der er træner så mange muskler som muligt.

En crosstrainer er en krydsning mellem et løbebånd, en stepmaskine og en motionscykel, og er perfekt for dig der gerne vil finde en træningsmaskine der kan det meste. Både arme og ben bliver udfordret, og det er altså derfor hele kroppen der bliver aktiveret.

Når hele kroppen bliver aktiveret og pulsen virkelig kommer op i fart, får du absolut også mest ud af din træning og får både styrket dit udholdenhed og nedkæmpet din krops fedtprocent. Har han ikke kunnet dyrke sin sport kan du også give noget der kan hjælpe ham med at gøre det igen, f.eks. en håndledsstøtte.

2. Sig det med et medlemskab

Ligegyldigt om det er til en golfklub, roklub, et fitnesscenter, en fiskeklub eller noget helt fjerde, så kan et medlemskab til en klub/et center relevant for den sportsglade mands fritidsinteresse, være en fremragende ide til en gave.

Med et medlemskab giver du ham både noget praktisk og socialt, og hvis du fx siger at du som gave vil betale for det første år, kan han derefter selv bestemme om det er et abonnement han vil fortsætte eller om det bare lige var noget der skulle prøves af.

Vil du gerne have lidt ekstra inspiration, kan du finde mange flere gaveideer på nettet. 

3. Klæd ham ordentligt på

Meget lig ideen om et abonnement, har et gavekort til en sportsbutik nok heller aldrig skuffet en sportsglad mand. Det er trodsalt lidt som at give et sukkerglad barn relativt frie tøjler i en slikbutik. De mere mainstream sportsbutikker tilbyder et bredt sortiment af både træningsudstyr og træningstøj, og gavemodtageren kan derfor selv bedømme hvad han mangler/hvad han har brug for, f.eks. en windbreaker til når han er udenfor, eller en softshell til at tage under.

Et gavekort er også det sikre valg i tilfælde af at du måske ikke selv er den meget sportslige type, og føler du skal lære et helt nyt sprog når du kigger nedover hans ønskeliste. Med et gavekort vil han selv kunne finde lige præcis hvad end det er han ønsker sig, og du slipper for at skulle rende forvirret rundt efter et gaveønske, du ikke engang selv helt forstår hvad er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *