Kom i gang med at spille golf som studerende – 4 tips til at komme i gang lidt billigere

Kom i gang med at spille golf som studerende – 4 tips til at komme i gang lidt billigere

studerende golf

Drømmer du også om at komme i gang med at spille golf? Men synes du ligesom mange andre, at det virker dyrt og uoverskueligt at komme i gang? Som studerende har man ikke alverdens penge mellem hænderne, og det kan være svært at prioritere dem rigtigt. Frygt ej. Vi giver dig her 4 tips til at komme i gang med at svinge køllen lidt billigere.

Køb brugt udstyr

Som studerende er det i forvejen svært at holde styr på og forvalte sin økonomi. Hvis du er én af dem, der godt kunne brug nogle råd og vejledning vedrørende din SU så læs mere her. Vil du i gang med at spille golf men synes, det lyder dyrt – så har vi fundet et genialt tip. Tag til din lokale golfudstyrsforhandler og forhør dig om alt fra kvalitetsudstyr til hvad der behøves for nybegyndere. Med den vejledning in mente kan du smutte ned i din lokale genbrug og kigge efter brugt golfudstyr.

Er der ikke gevinst her, kan du med fordel søge online. På virtuelle salgssider kan du typisk være heldig, at nogle sælger deres gamle udstyr til en god pris. Og således er du ét skridt tættere på at komme i gang med at spille golf.

Undersøg tilbudsmuligheder

Golf er en populær sport. Der er mange klubber og foreninger rundt omkring i hele landet, så undersøg hvilke der ligger tæt på dig. Golfklubberne ligger typisk også i naturskønne områder, hvilket kun er en bonus. Forhør dig om kontingentbetalinger og medlemsfordele nede i foreningen.

Hvis du er heldig, kører flere klubber med opstartstilbud eller grupperabat, hvilket er centralt for en fattig studerende. Udover klubrabatter kan du være heldig, at dine forældre vil spæde lidt til. Til gengæld kan du love ugentlige maddage og high-class opvasketømning!

Opret et forum

Hvis din lokale golfklub kører med gruppekampagner- eller tilbud, mangler du bare nogle, der vil starte til golf sammen med dig. Og det er faktisk ikke så svært at finde. Forhør dig i familien, på gymnasiet eller på dit lokale værtshus. Sæt en løbeseddel op i supermarkedet – eller helt enkelt; søg online. Virtuelle fora er særdeles populære, og her kan man finde ligesindede golfinteresserede.

I tilfælde af at du kun søger unge studerende som dig selv, kan du med fordele oprette et forum her. Hvis du er heldig at finde nogle, der vil med dig til golf, kan det være den spirende begyndelse på et spritnyt venskab. Så simpelt er det!

Invester i din fremtid

Sidst men ikke mindst vil vi minde dig om én ting; penge er ikke alt. Hvis du bliver glad for sporten og dit nye fællesskab i klubben, er pengene godt givet ud. Venskaber og glæde kan ikke måles i kroner og øre. I din nye klub kan I arrangere sportsarrangementer og kageordninger.

Bliver du helt vildt bidt af det, kan du tage ud på dit gymnasium og holde oplæg om golfspillet og foreningslivet. Måske dine klassekammerater pludseligt finder det interessant og således også vil give sig i kast med golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *