3 ting du skal vide, inden du oddser på golf

3 ting du skal vide, inden du oddser på golf

Hvis du både kan lide golf og sports betting, er du heldig at kunne kombinere dine to interesser på én gang. I løbet af de seneste år er betting på golf nemlig blevet mere og mere populært, og der er kommet bredere variation af oddsmuligheder inden for denne sportsgren.

Før man kaster sig over odds på golf, er der dog nogle ting, man bør sætte sig ind i på forhånd. I denne artikel kan du læse tre tips til grundlæggende ting, du bør undersøge, for at forhøje dine chancer for gevinst.

Typen af golfbane

En af de første ting, du bør undersøge inden du oddser på golf, er helt sikkert selve golfbanen. Der findes nemlig flere forskellige typer af golfbaner både hvad angår størrelse, græstype etc., og de professionelle spillere har alle forskellige styrker. Nogle passer bedre til én bane frem for en anden, så det afhænger fra turnering til turnering, hvordan de hver især forventes at klare sig.

På nogle baner er det altafgørende at kunne skyde bolden langt, mens andre baner stiller større krav til præcision. Det giver altså ikke mening udelukkende at oddse på stjerner som Dustin Johnson og Rory McIlroy ved hver turnering, selvom de tit er prioriterede odds forslag hos bookmakere som bet365 – lige nu er verdensetteren Dustin Johnson fx odds favorit ved både US Masters 2018 og US Open 2018, med henholdsvis odds 8.00 og 9.00.

Spillernes styrker og svagheder

Når man har fået styr på, hvilke krav banen stiller, bør man undersøge de forskellige spilleres muligheder i den pågældende turnering. Der er mange ting, man skal holde øje med; først og fremmest bør man kende til golfspillernes grundlæggende styrker og svagheder – det kan man bl.a. gøre ved at tjekke statistikker og karrierehistorie hos spillerne. Det er desuden en kæmpe fordel, hvis man har fulgt med i golf og tidligere golfturneringer i gennem flere år, så man kender godt til både erfarne og nye golfspillere.

Man bør også holde øje med golfspillernes form, da det er en af de mest afgørende variabler. Mental styrke og selvtillid er en anden vigtig faktor, som har indflydelse på, hvor langt en golfspiller når i en turnering. Jo mere man sætter sig ind i hver golfspiller, jo større forudsætning har man for at placere gode og interessante odds.

Vejrforhold

Hvis man benytter sig af live betting, er vejrforhold en anden faktor, der er værd at fokusere på. Det kan nemlig få indflydelse på spillernes præstation ved de forskellige turneringer, om vejret er godt eller dårligt – især hvad angår vindforhold.

Hvis en underdog spiller (med højere odds) for eksempel går golfbanen igennem i vindstille vejr, mens en favoritspiller kæmper med modvind eller regn, vil det uden tvivl påvirke deres styrkeforhold; underdog spilleren vil lige pludselig blive en større favorit, som man med fordel kan spille på – men dette er tit svært at forudse inden selve dagene, hvor turneringen afholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *