Den perfekte løsning til vintermånederne

Den perfekte løsning til vintermånederne

vintergolf

Golf er populært i Danmark; rigtigt populært. Uheldigvis er det regnkolde danske vinterklima ikke synderligt motiverende for selv den mest fanatiske golfspiller. Nogle vælger at tage sydpå på golfferier i vintermånederne, mens andre vælger at tage en tvunget pause fra køllerne. Hvis du hører til sidste kategori, vil du kunne drage fordel af at læse videre her. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at gemme køllerne helt væk.

Indendørs golf

Indendørs golf er et glimrende alternativ til de udendørs golfbaner. Der findes efterhånden rigtig mange indendørs golfcenter spredt ud over hele landet. Disse centrer har turneringer, hvor du kan spille imod dine venner og bekendte; og det hele foregår på topmoderne simulatorer, hvor du kan spille på de allerbedste golfbaner i verden. På denne måde undgår du at gå ned i handicap i løbet af vintermånederne.

Et godt bagsving er ikke altid nok

Det er hundekoldt, og regnen står ned i pæle. Du savner uden tvivl den ugentlige motion på golfbanen. En golfsimulator er god, men giver jo ikke det helt store fysiske udbytte. Din krop har brug for motion – især i vintermånederne. Motion hjælper desuden med at udrydde den frygtede vinterdepression. Med lidt motion kan du rent faktisk sørge for, at du vil være i tip top form, når vejret bliver bedre. Vær kreativ og stop ikke bare fordi der er sne på golfbanen.

Der er hjælp at hente

At begynde at motionere medfører oftest et skift i livstil; men hvor skal man begynde? CSL kan hjælpe dig med at tage de første skridt henimod en sundere, mere attraktiv og gladere udgave af dig selv. Alt sammen dejligt tæt på radiatoren derhjemme.

Klæd dig i overensstemmelse med din idealkrop

En flot pasform og sund krop sker ikke fra den ene dag til den anden. Mange mennesker bruger det koldere vejr som en undskyldning til at tage joggingbukserne på, og gå i vinterhi. Men du fik ikke din flotte krop ved at sidde på sofaen. Ved at bære formtilpasset tøj vil du ikke kunne ignorere de ekstra vinterkilo, som du tager på. Du vil simpelthen nu være mere opmærksom på at holde dig i god form.

Skift din rutine

Hvis du er en person, der elsker at motionere udendørs, skal du bruge vejskiftet som en tid til at prøve noget nyt og ændre din egen træningsrutine. Anskaf dig en motionscykel for at holde dine muskler i topform. Udvalget på nettet er kæmpestort, og der findes rigtig mange modeller, der passer til ethvert behov; og hvis du skulle blive forvirret over det store udvalg, så kan du med fordel finde en test af motionscykler online. Hvis du er vant til at træne efter arbejde eller om aftenen, så prøv at lave om på din rutine, og træn om morgenen. Sidst på ​​dagen er du nemlig mere tilbøjelig til at springe træningen over, idet du er træt og måske har siddet fast i trafikken på vej hjem. Hvis du træner om morgenen, får du din træning ude af vejen, så du kan slappe af om aftenen og hygge dig på sofaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *