Sådan smider du de ekstra kilo efter ferien

Sådan smider du de ekstra kilo efter ferien

Strammer bukserne efter ferien? For mange af os har ferien budt på afslapning og ro. Måske du heller ikke har holdt igen med god mad, vin og sødt? Det kan også være, at ferien har givet dig den energi og motivation, der skal til for at begynde et længere ønsket vægttab. Hvad enten du skal smide nye eller gamle kilo, får du her tre gode produkter, der hjælper dig godt på vej.

En sund kur med masser af smag

Har du brug for at smide et par kilo nemt og effektiv er en kur med juice måske noget for dig. En juicekur varer ofte mellem 3-9 dage, hvor du kun indtager juice eller lette supper. På en juicekur slipper du derfor for at sætte dig ind i en masse nye kostregler. Den tid kan du i stedet bruge på at komme i gang med at træne. En juicekur er også god til at nulstille kroppen, så du kan tage hul på den hektiske hverdag med et nyt overskud. Har du din egen juicemaskine, kan du nemt lave din egen juice. Ellers kan du gøre det endnu nemmere for dig selv og købe en pakke med al juice færdiglavet.

Et effektivt vægttab

Ønsker du at tabe dig, er det vigtigt at bevare motivationen. Prøv at skrive dit mål, din motivation og en deadline ned på et stykke papir. Papiret kan du tage frem, når sukkertrangen melder sig, og måske hjælpe dig med at holde igen. Slankepiller kan være en god idé til at opnå et effektivt vægttab, så du bevarer din motivation. Slankepiller kan hjælpe dig med at forbrænde fedt og dermed gøre dit vægttab mere effektivt. Få en god guide til de mange forskellige produkter her.

En ny sund livsstil

Det bedste og mest varige vægttab opnår du, hvis du kombinerer en egentlig slankekur med en generel livsstilsændring. Du behøver ikke at foretage store og dramatiske forandringer. Det handler om at spise en varieret kost med masser af grønt og skære ned på sukker. En sund kost bør også indeholde fed fisk, der er kilde til omega-3, som bekæmper betændelse i kroppen. Det kan være en god idé at tage fiskeolie som et supplement til en sund kost for at få nok omega-3. Med et kosttilskud med fiskeolie er du godt på vej til en ny og sundere udgave af dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *