Sund og sjov motion til børnene

Sund og sjov motion til børnene

Enhver dansker ved at den danske sommer er kort og flygtig og nogle år bliver den helt sprunget over. Sker dette og har man ikke haft mulighed for at komme udenlands, så kan de danske arbejdsgivere mærke en dårlig sommer på adskillige sygemeldinger. Selvom vi er stolte vikinger fra det kolde nord, så har vi stadig brug for solskin og da sommeren er så kort og solskinsdagene så få, da gælder det om at komme ud i det endelige gode vejr og udnytte det. Har man familie, så gælder det om at få ungerne med ud også.

Det kan være sværere i dag, da der findes så mange flere tilbud end der gjorde tidligere. I ”gamle dage” var der ikke tv, tablets, smartphones, streaming tv, internet og youtube til at underholde, der måtte man finde på sin egen underholdning. Dette betød at der var mere sandsynlighed for at man gik udenfor en dør.

I dag findes meget af underholdningen indendørs og den kan være svær at konkurrere med for forældre, der gerne vil have at deres børn får noget frisk luft og solskin.

En måde, hvorpå man kan gøre både det at være udenfor og, som en ekstra bonus, få noget motion er via en trampolin.

Sjov med trampolin

En trampolin har mange fordele og kun en ulempe. Ulempen er, med mindre man har et stort hus med et kæmpe rum, at vejret skal være rimelig godt for at den kan bruges. De fleste familier med en trampolin har placeret den ude i haven.

Det behøver selvfølgelig ikke være højt solskin, men regn og snevejr duer ikke. Ellers er der kun fordele. En trampolin er noget stort set alle kan være med, store som små. Det er en nem aktivitet, hvor man i princippet bare hopper, som forældre og børn sagtens kan udføre sammen og bruge lang tid på. Når børnene bliver lidt ældre, kan de måske begynde at lave forskellige saltomortaler eller andre tricks, men at hoppe op og ned er en stabil vinder som bliver ved at være sjov. Vil man investere i en trampolin, men er i tvivl om hvilken man skal vælge, så er der hjælp at hente på en side som rangering.dk Her har man rangeret de ti bedste ud fra tests og anmeldelser og ud fra dette kan man vælge den man synes passer bedst til en.

Børnene får motion og frisk luft

Har man installeret en trampolin i sin have, så har man lige pludselig en sjov aktivitet for hele familien. Så er det bare om at vente på noget rimeligt vejr, komme ud i haven og hoppe derud af.

Ens børn vil højst sandsynligt hurtigt blive vild med aktiviteten og vil sikkert invitere venner og bekendte med over for at hoppe. Familien hygger sig sammen og alle får masser af frisk luft og god motion. Man bliver jo ikke automatisk skubbet op i luften af en trampolin, det kræver at man bruger når energi, så får man sjov tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *