4 gode grunde til at have golf som en del af din livsstil

4 gode grunde til at have golf som en del af din livsstil

golflivsstil

Mange danskere ønsker sig en mere aktiv hverdag. Det kan være svært at få passet ind i en travl hverdag. Måske vil du rigtig gerne have en mere aktiv livsstil, men døjer med en gammel skade, eller nogle skavanker der gør, at den motion du kan lave, ikke skal være for hård eller belastende for dine led og muskler. Her kommer 4 gode grunde til at have golf som sport og dermed også en del af din livsstil.

1.Spil golf og slip stressen

Golf er en ”stille” sport. Forstået på en måde, at man kommer ud i den friske luft og smukke natur. Det i sig selv sænker stressniveauet. En golfbane ligger ofte i et smukt naturområde, og man kan nyde roen omkring en.

Når man spiller golf er de eneste forstyrrende lyde den stille snakken med ens medspillere. Når man spiller golf og nyder roen omkring denne sjove sport, kan roen sænke sig over en, og man glemmer den stress der dagligt belaster en. Golf er et skønt frirum fra hverdagens stress og jag. Og hvordan du får den slags afbræk, kan du se mere om her.

2.Godt sammenhold og hyggeligt samvær

Der er mange venskaber, der er opstået på golfbanen. Venskaber skabt over et spil golf er helt unikke og dejligt at have. Snakken går så dejlig nemt over et spil golf i det fri. Der er et godt socialt miljø i de forskellige golfklubber. Det er en fantastisk mulighed for at skabe gode og varige relationer. Golf er også en oplagt måde at skabe nye relationer på, eller vedligeholde gamle venskaber på. Lok din bedste ven eller bror med på golfbanen og oplev hvordan jeres relationen bliver styrket.

3.Golf er god motion

Mange tror fejlagtigt, at golf ikke giver noget eller nok på motionskontoen. Men det er en fejlagtig opfattelse. Det er faktisk det perfekte spil, da det er skånsomt for led og muskler, men alligevel så sjovt og fængende, at man ikke opdager, at man har dyrket motion. Faktisk kan man forbrænde mellem 300 og 400 kcal ved en times golfspil.

Opdyrk nye venskaber eller vedligehold gamle relationer med et spil golf. Det er total win-win at spille golf, da man både får motion, og samtidig kan hygge sig med venner eller bekendte.

4.Bedre søvn, højere velvære

At være ude i moder natur og samtidig yde en indsats, gør at man bliver træt på den helt rigtige måde. Men vidste du at ved at kombinere fysisk aktivitet med mental træning eller koncentration, har man det helt rette fundament for en god nattesøvn.

Golf er også de senere år blevet brugt som en terapeutisk sport, til folk med psykiske problemer. Netop pga. den smukke natur man spiller i, den friske luft og den styrke og balance man træner, når man spiller golf, er rigtig godt for ens mentale sundhed. Hvis du ikke har prøvet at spille golf, så und dig selv en tur på golfbanen, og mærk hvilken ro og styrke det giver dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *