Bliv frisket op i hverdagen

Bliv frisket op i hverdagen

Hverdagen skrider frem med langsomme og tunge skridt. Det er kun onsdag, og weekenden virker milelangt væk. Vi kender alle de uger, som bare ikke synes at have en ende. Der kan være mange grunde til, at man har sådan nogle uger. For nogle er det et engangstilfælde for andre et tilbageværende fænomen. Er du træt af at føle dig lad og flad i hverdagen, så får du her 3 bud på ting, der kan friske dig op.

Slip for dine sygdomssymptomer i hverdagen med cannabisolie

Cannabisolie er henvendt til dig som har sygdomsrelaterede skavanker. Mange patienter benytter cannabisolien enten som et alternativ eller som et supplement til deres normale medicin. Selvom Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen stadigvæk er skepsis over for medicinsk brug af cannabisolie, og det stadigvæk på mange punkter er ulovligt i Danmark, så vokser forskningen, som påviser cannabisoliens positive effekter, stødt.

Der findes dog måder, du kan få fat i cannabisolie lovligt. Det kræver, at din læge påtager sig det fulde ansvar for din behandling med cannabis, hvorefter du kan få udskrevet en recept på det, som du kan hente hos apoteket. Olien du kan anskaffe dig på apoteket, drejer sig om lægemidlet Sativex.

Lyder cannabisolie som noget, der kunne hjælpe dig tilbage til en friskere hverdag uden sygdomssymptomer, så kan du læse mere om den medicinske brug her.

Tilbered sund mad i hverdagen med de rette køkkenredskaber

En anden ting, som kan friske dig op i hverdagen, er sund og veltillavet mad. For at den sunde kost kan blive en rutine, kræver det dog, at du har de rette køkkenredskaber til at tilberede det med. Hvis du fx står og mangler nogle ting, er det nemmere at ryge i fælden og bestille fastfood eller købe en frysepizza.

Sund mad behøver ikke være svært. En omgang fuldkornspasta med pesto, kylling og grøntsager udgør fx et sundt og nærende måltid, som ikke tager meget mere end 20 minutter at tilberede. Af køkkenredskaber kræver denne ret blot en gryde til at koge pastaen i, en pande til at stege kyllingen i og et dørslag til at hælde pastavandet fra. På dørslag.dk kan du finde et bredt udvalg af dørslag til alle slags behov og smagspræferencer.

Få flere grøntsager ind i hverdagen med et juliennejern

Har du lyst til at eksperimentere lidt mere med din sunde mad, så kan du prøve at investere i et juliennejern. Et perfekt redskab til at skære grøntsager med, som både er nemt at håndtere og ikke fylder særlig meget. Med et juliennejern bliver det nemmere at få sneget grøntsager ind i måltiderne, og grøntsager er fyldt med en masse fantastiske næringsstoffer, som i den grad gør dig friskere og skarpere.

Med et juliennejern kan du lave alt fra citronskalsstrimler, til spaghettisquash til tynde gulerodsstave. Det kan være en oplagt måde at erstatte grøntsager med de normale kulhydrater eller anvende dem på fancy måder i en salat, som både gør det mere delikat og lækkert at se på. Det er kun fantasien, som sætter grænser, når du først får øje for juliennejernets mange muligheder. Du kan købe juliennejern på juliennejern.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *