Træning, udstyr og velvære

Træning, udstyr og velvære

Det er vigtigt at have det rette udstyr, når man dyrker motion. Så kan du bedre undgå eventuelle skader og ydermere forbedre din ydeevne. Det er rart at føle sig godt tilpas i lækre materialer. Eller arbejde med træningsredskaber, der optimalt forøger effekten af øvelserne. Velværen opstår undervejs eller bagefter. Det vigtigste er, at din krop elsker motion og velvære, så du har kun alt at vinde.

Kom afsted, løb en tur, spil et slag golf, få gang i ketcheren, svøm, dyrk noget yoga, løft jern og styrketræn, eller sæt musik på og ta’ en svingom. Ja der er mange muligheder. Det kan være svært at komme i gang, men ta’ en dag af gangen. Alliere dig med for eksempel en ven, så er det nemmere at afsætte tid og begynde på den motion du ønsker.

Her kommer nogle forslag til typer af træning og udstyr hertil.

Golf

Golf er et herligt spil at dyrke. Du får frisk luft og nogle kilometer i benene. Du kan spille det sammen med andre uanset niveau. Hele verdenen ligger klar med grønne baner, så det er også oplagt at tage på golfrejser eller kortere ture rundt i det danske land.

Du har brug for en golfbag med køller og jern. Golfbolde og tees er et must. Derudover skal du have en golfhandske og gode golfsko. Det er det primære udstyr.

Du bør også have en dresscode i baghovedet, da det ikke er velanset at spille i hvad som helst. Desuden er det rart, at tøjet giver god bevægelighed, når man skal svinge blandt andet et jern, eller når man nu skal gå langt. Vær forberedt på vejrskift, så ha’ en god windbreaker, regnsæt eller paraply med.

Yoga

Der er mange varianter af yoga, som du kan udøve hjemme på gulvet til god musik eller sammen med andre i diverse træningscentre og steder. Du kan også dyrke det udendørs. Det er nemt at gå til, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Det er optimal træning af din krop med massage, udstrækning og afspænding. Der bliver løsnet op og din krop bliver meget mere fleksibel. Det er meditation og eliksir i en perfekt kombination.

Der er ikke brug for mange redskaber, men en træningsmåtte skal du bruge. Herudover er yoga blokke, puder/pøller og foam roller nogle rigtig gode tilvalg.

Det er vigtigt, at træningstøjet er åndbart og du har yoga bukser med stræk i.

Nogle laver yoga øvelser før eller efter en anden sportsgren, så kroppen bliver dyrket som helhed.

Styrketræning

Meld dig ind i dit lokale træningscenter og udfold dig i diverse tilbud af styrke- og konditionstræning. Det kan involvere større maskiner såsom romaskine, motionscykel, løbebånd, crosstrainer, spinning cykel og mange andre maskiner. Det kan også foregå med bolde, træningselastikker, håndvægte, sjippetorv, boksepude og træningsbænke.

Når du skal træne, så ha’ tøj på, som du kan svede i. Du kan blandt andet træne i shorts, træningsbukser, t-shirt og en god sportsbh hvis behov. Ta’ et par gummisko på med god affjedring.

Der er mange andre muligheder for god motion, træning og velvære.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *