Klæd dit barn på til de kolde vintermåneder

Klæd dit barn på til de kolde vintermåneder

Den danske vinter er kold, våd og meget lang. Men den er meget mere end det. Særligt for børnene er vinteren synonym med kælketure, sneboldkrige og skøjteløb. Kulden byder på sne, der indbyder til udendørs leg, og her ligger et velkendt ansvar hos forældrene. For børn er ikke ret opmærksomme på minusgrader og praktisk påklædning – nej, det er de sådan set ret ligeglade med, indtil de pludselig piv fryser på kælkebakken i et par dårligt isolerede kondisko. Læs med her og få et par tips til, hvordan du klæder dit barn på til de kolde vintermåneder, og undgår alt for mange forkølelser og sygedage.

På med vinterstøvlerne

Det siger næsten sig selv, at vinterstøvlen er et ’must’, når vinterkulden kommer stormende. Vinterstøvler findes imidlertid i et hav af forskellige udgaver, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilket fodtøj der egner sig bedst til et aktivt, snelandskabsudforskende barn. Her kommer Superfit vinterstøvler ind i billedet. Superfit vinterstøvler er vinterfodtøj udviklet af fodtøjseksperter med funktionalitet og komfort i højsædet. Superfit vinterstøvler fås i mange forskellige størrelser og udgaver, som alle er lavet i en gennemført topkvalitet og komfort til barnefoden. Det siger sig selv, at vinterstøvlernes funktionalitet er essentiel for barnet, der vælter sig i sneen, og som er udenfor i timevis i løbet af dagen. Superfit vinterstøvler indfanger i denne forbindelse de tre vigtigste elementer for en velfungerende vinterstøvle; nemlig funktionalitet, isolering og komfort. Køb Superfit vinterstøvler her, og gør dit barns vintereventyr mere behageligt og en anelse mindre snottet.

Sjove vanter og huer

Du har sikkert stået i situationen mange gange. Dit barn gider ikke have hue og vanter på. Der er ikke nogen logik bag nægtelsen, sådan er det nu engang bare. For at undgå denne situation kan du prøve at købe vintertilbehør med sjove motiver på. Det kan være dit barns yndlingssuperhelt eller lignende, der gør det en del mere interessant at komme i vintertøjet. Det lyder banalt, men husk, at dit barn ikke tænker praktisk, og derfor må du finde en middelvej til at klæde barnet på, så kulden ikke trænger ind. Lad eventuelt dit barn være med til at vælge tøjet, så det bliver mere personligt knyttet til det.

Hjemmefutter kan gøre en kæmpe forskel

Med varme fødder er sandsynligheden for at fryse og blive syg meget mindre. Gør det til en vane for dit barn altid at trække i et par dejlige hjemmesko, når han eller hun træder ind i børnehaven eller kommer hjem fra skole. Ligesom med vinterhuen og -vanterne kan du gøre hjemmeskoen meget mere attraktive for dit barns brug, hvis de har et særligt motiv, farver eller mønster. Føler dit barn sig knyttet til hjemmeskoen, bliver det en mere gnidningsfri proces at gøre hjemmefutterne til en vanesag ude såvel som hjemme.

Varm kakao

Vinteren er ikke kun kulde og masser af tøj til holde på varmen. Det er også indendørs hygge og kvalitetstid med familien. Varm kakao er en sikker vinder hos alle børn, der kommer hjem fra et koldt eventyr på kælkebakken. Og så giver det varmen at få noget varmt indenbords. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *