4 Golf Tips til nybegynderen

4 Golf Tips til nybegynderen

Her er 4 golf tips til nybegynderen:

  • Brug ikke for mange penge på udstyr
  • Få en god træner
  • Brug tid på ”driving rangen”
  • Få nogle gode golfsko

De fleste kender nok følelsen af, at man har fundet ud af, at man rigtig gerne vil noget, og så kan det hurtigt ske, at man bliver lidt naiv. Det kan medføre, at man træffer nogle uheldige og forkerte beslutninger, som man kommer til at ærgre sig rigtig meget over senere hen. Har man fundet ud af, at man gerne vil begynde at spille golf, og er rigtig tændt på det, så kan man her få 4 gode tips, som kan hjælpe dig til at undgå dumme nybegynderfejl. Det første tip går ud på, at man skal passe på med at bruge alt for mange penge på nyt golfudstyr. Ofte kan man leje udstyr, eller også kan man købe brugt. Det er dumt at bruge mange penge på udstyr, hvis det senere viser sig, at golf ikke rigtig var noget alligevel.

Kom godt i gang

Det næste tip til nybegynderen er, at man bør få noget oplæring af en god træner, inden man begynder at spille på egen hånd. God træning kan være udslagsgivende for, om man kommer til at synes godt om golf, for sporten bliver alt andet lige altid sjovere, hvis man kan mærke, at man udvikler sig og bliver bedre og bedre. Det tredje tip handler om, at man bør bruge en masse tid på det, der hedder ”driving rangen”.

Det er her, man får lov til at slå til utrolig mange bolde på forholdsvis kort tid, og det er klart, at man kommer til at udvikle sig rigtig meget på kort tid, hvis man prioriterer dette. Det fjerde og sidste tip handler om, at man bør investere i nogle gode golfsko. Man går tit mange kilometer, når man spiller golf, og med gode golfsko undgår man, at ømme fødder ødelægger oplevelsen. Følger man disse tips, kommer man godt i gang med at spille golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *