Din drømmeferie: Golf og safari

Din drømmeferie: Golf og safari

Elsker du både natur og golf? Så kan du få din drømmeferie i Sydafrika. Her har du muligheden for at få en ferie, hvor du kombinerer storslåede safarioplevelser med et spil golf blandt de vilde og eksotiske dyr. Forbedr dit golfspil på golfrejser på Sydafrikas mest spændende golfbaner.

Du har måske tidligere overvejet at kombinere dine to interesser, golf og natur, men har måske ikke vidst, hvor du skulle begynde. Eller måske er du først lige kommet på idéen. En kombination af golf og safari skaber en drømmeferie, hvor der er fokus på eksklusivitet og oplevelse. Et fokus på luksus både i forhold til oplevelser og indlogering giver dig den drømmeferie, du aldrig glemmer.

Forbedr dit golfspil og vær omgivet af smukke væsner

Du kan blandt andet benytte NYATI Safari Lodge, hvor du har mulighed for at forbedre dit golfspil, mens du er omgivet af de smukke, vilde dyr. Bliv trænet og coachet af stedets egne golftrænere på deres egen driving range. Her kan du spille på de nærliggende golfbaner, der giver rig mulighed for at oplevelse Afrikas vilde dyr.

Du kommer endda til at bo i din egen eksklusive bungalow, der ligger direkte ud til vildtreservatet Kruger National Park. Du er desuden nær Olifants River, Elefantfloden, hvor de vilde dyr dagligt kommer for at drikke. Det er derfor et oplagt sted at komme for at nyde udsigten. Det er hjemstedet for et væld af både dyr og fugle, der knap nok ænser tilstedeværelsen af menneskene.

Tag forbi de cirka 10.000 ha af Kruger National Park, og oplev både elefanter, leoparder, løver, næsehorn og bøfler (kaldet “The Big 5”), mens du sidder i åbne safaribiler og har et rigtig godt udsyn. Ud over safari om dagen kan du tage på natsafari og opleve endnu flere dyr. Om natten er det nemlig andre dyr, der er aktive, og du vil derfor se andre arter og racer under den funklende stjernehimmel.

Forlæng drømmeferien med flere oplevelser

Med denne type golfrejser er muligheder mange. Du kan forlænge din drømmeferie og safarieventyr med endnu flere luksuriøse golfoplevelser. Du kan for eksempel tage forbi Sun City, der er særdeles berømt for deres flotte golfbaner.

Hos NYATI er der både greenfee og transport til forskellige golfbaner herunder 9-huller og 18-hullers baner. Med en golftræner hver dag kan du være sikker på en luksusferie, hvor der er plads til at forbedre dit golfspil og nyde området.

Safari ved solnedgang er en desuden oplevelse, du ikke vil være foruden. Med et par snacks og drinks kan du nyde hvert et øjeblik med venner, familie eller kolleger, der deler din interesse for golf og natur. Skal du afsted med familien, kan I tage et smut forbi de lækre strande på Zanzibar eller Mauritius, hvor der er plads til både afslapning og en aktiv ferie. Det kan kombineres præcis, som I har lyst til. Du har altid mulighed for at skræddersy din drømmeferie, så den passer til dig og dine medrejsende.

1 Comment

  1. Jesper siger:

    Ja, når man ikke skal på skiferie, så vil en tur som denne være eksponentiel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *