Golf er ikke kun for mænd – sådan kommer du i gang som kvinde

Golf er ikke kun for mænd – sådan kommer du i gang som kvinde

kvindelig golfspiller

Golf kan spilles af alle, men der er ingen tvivl om, at flertallet af golfspillere er mænd. Golf er en gammel sport, der er særdeles populær. Der findes mange golfklubber overalt i Danmark, og flere steder udbyder de udlejning af udstyr, så det er altså ligetil at komme i gang.

Desuden prøver mange skoler og fritidsordninger golf i skoletiden for netop at øge kendskabet til sporten blandt den målgruppe. Nedenfor får du de bedste tips til at komme i gang med golf som kvinde.

Saml dine veninder

Hvis du gerne vil igang med at spille golf – eller i det mindste bare prøve det – bliver det nemmere, hvis du finder nogle at følges med. Selvom det ved første tanke kan virke som en udfordrende sport, bliver I garanteret grebet af det. På kvindeliv.dk kan I finde mange sjove idéer til den gode polterabend – og golf er bestemt én af dem, hvis man ikke er til en regelmæssig tur på golfbanen. Når først veninderne er samlet, er I klar til en uforglemmelig tur. Er de ikke helt dus med idéen om at afprøve golf, er internettet i stedet din ven. Her kan du virtuelt møde ligesindede. På kvindesind.dk kan du finde forummer eller oprette dit eget, hvor du kan efterspørge træningsmakkere. Mon ikke der er andre, der er lige så nysgerrige på golf som dig selv.

Book en træningstime

Såfremt I alle er nybegyndere og uøvede med en kølle i hånden, er det en god idé at booke en træningstime. Her kan I benytte jer af en instruktør, der tager jer med ud på greenen og lærer jer alle de basale tips og tricks. En stor del af golf er fællesskabet og efter de første par træningstimer, er I klar til at melde jer ind i den lokale golfklub. Når man booker sin første træningstime, skal man huske på et par ting.

Man skal huske på at være åben og imødekommende. Derudover skal man huske at være tålmodig. Ens tålmodighed bliver altid udfordret, når man skal prøve noget for første gang. Husk på at øvelse gør mester – også i golf!

Gør det til en hobby

Hvis golf viser sig at være noget for dig er det bare med at melde sig ind i golfklubben! Vi kender det alle sammen – hverdagene kan ofte føles lange. Især efter en kedelig arbejdsdag kalder sofaluren, og eftermiddagene bliver ofte negligeret af hverdagsstress. Her er det godt med en hobby. En fritidsinteresse der netop får dig op af sofaen og giver dig energi til resten af aftenen. Du kan nemmere overskue arbejdsdagen og de mange møder, når du har noget at se frem til.

Yderligere er det ubeskriveligt, at der om eftermiddagen og i weekenderne venter et helt fantastisk fællesskab i klubben. Arrangér sportsfester og kageordninger og gøre alt lidt mere løjerligt. Opret en SoMe-konto for jeres sportsklub og opdater hinanden på arrangementerne i jeres klub. Det er også en god måde at hverve nye medlemmer på – og således har du ført golfkærligheden videre… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *