Hvad gør du når det ikke er golfsæson?

Hvad gør du når det ikke er golfsæson?

Det er blevet efterår, det er koldt, og det er for det meste regnvejr, der er på vejrudsigten. Det betyder, at det bliver sværere og sværere at finde timer, hvor der er mulighed for at komme ud og spille golf på banerne rundt omkring i Danmark. Og med mindre, du er en af de heldige få, der har råd og tid til at tage på  en lækker golfferie i løbet af vinteren, så betyder det, at det er tid til at finde på andre aktiviteter, indtil vejret igen bliver så godt at du kan komme ud på de grønne plæner og spille golf. Vi forstår godt, hvis du kan have brug for at par gode idéer til, hvad du så ellers kan bruge din søndag på, når du nu ikke kan spille golf, så derfor har vi samlet et par bud på gode efterårs- og vinteraktiviteter.

Tjek op på dit udstyr

Vinterhalvåret er en god lejlighed til at få tjekket alt dit golfudstyr igennem, så du er sikker på at alt er klart lige så snart det igen begynder at blive forår og golfsæsonen igen kan starte. Derfor er det nu, det er en god idé at få styr på, om du har brug for noget nyt tøj, om der er et jern, der trænger til udskiftning eller der er andre ting, du ikke kan undvære for at kunne være helt klar til at spille golf igen. Nu nærmer vi os jo også snart jul, og her vil det være oplagt at få skrevet det nødvendige golfudstyr på ønskelisten. Fordi golfsæsonen er ved at være slut, kan du også være heldig at finde gode tilbud på udstyr af en god kvalitet, som du måske ellers ikke havde råd til.

Kom i gang med spil og familiehygge

Når du nu ikke kan bruge din fritid på at spille golf, kan det være en god anledning til at få øjnene op for andre spil. Du og din familie kan for eksempel gå på udkig efter et sjovt brætspil, som I kan hygge jer med om aftenen eller i weekenden. Der er måske endda mulighed for at lave en turnering, hvor I kan dyste mod hinanden i, hvem der er den bedste til paratviden eller noget helt andet. Hvis du engang imellem trænger til lidt fred og ro for dig selv, men stadig gerne vil spille spil, så kan det være det rigtige valg for dig at give dig i kast med en af de mange online spillesider. Du kan for eksempel prøve kræfter med Sticky Bandits Spillemaskine, som vil give dig mange timers sjov og måske også kan gøre dig lidt rigere, så du har råd til at investere i en ny golfkølle eller noget nyt golftøj, så du er klar, til det igen er golftid.

1 Comment

  1. Vi plejer altid at anbefale folk at tage ind og se ishockey.
    Kokkedal Golfklub ligger lige i baghaven i forhold til Bitcoin Arena (Hørsholm Skøjtehal), så området er langt fra ubekendt for folk.

    Det bliver der også gjort i den kommende sæson, da Rungsted Seier Capital står til at få et klassehold, der i den grad kan spille med om medaljerne i Metal Ligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *