Golf i dårligt vejr – så længe du har regntøj

Golf i dårligt vejr – så længe du har regntøj

 Golf er en sjov og anderledes sport som dagligt vinder i popularitet her i Danmark. Dette skyldes måske at det er en sport hvor man ikke behøver være vildt aktiv hele tiden, og hvor man samtidig har mulighed for at hygge sig og være social. Samtidig er det en sportsgren som kræver masser af taktik, præcision og øvelse, så det er noget man kan blive ved med at arbejde med i mange, mange år. Derfor ser man, når vejret er godt, ofte strømme af mennesker fylde golfklubberne landet over. Men hvorfor sker dette egentlig primært når solen skinner?

Regn synes for mange at være lig med ingen golf. Golf er nemlig en udendørssport. Selve præmissen er, at man spiller på græs, i sand eller i vand. Det sjove er at man får en kunstig følelse af at kæmpe sig igennem naturområder med den lille hvide bold. Derfor er det helt klart mest behageligt når vejrguderne er milde. Regn gør sigtet sværere, underlaget dårligere, og så har den ikke mindst en tendens til at gøre folk våde. Men faktisk kan man vælge i stedet at se regn som en sjov udfordring, og så længe man har det rigtige regntøj behøver man ikke at gå ned på komfort.

Brug regnen som en afveksling i dit spil

Regn kan helt sikkert gøre en omgang golf sværere, men dette kan også være det fede ved det. Ifører man sig regntøj hvori man kan ånde og bevæge sig, kan man se vejret som en ekstra forhindring som blot skaber variation i det ellers meget konventionelle spil. Her kan man også sige at man i endnu højere grad får oplevelsen af virkelig at spille ude i naturen, hvor det er umuligt at tage hensyn til ting som vind og vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *