Greenen er det helt rigtige sted at snakke forretning

Greenen er det helt rigtige sted at snakke forretning

Nogle gange ser man ting i TV og serier, og man tænker lidt over om det mon er virkeligheden, som portrætteres. For det kan være, at der afbildes situationer og begivenheder, som man slet ikke selv kan forestille sig, men som man dog alligevel opfatter som virkelighedstro. Noget af det, som man meget ofte ser på fjernsynet det er, at når der skal tales forretninger så er det altid på greenen, at det foregår.

Prøv greenen af til dit næste møde

Måske har du i mange år nydt at tage hen på greenen og spille golf, men du har aldrig overvejet om du skulle tage dine forretningsforbindelser med. For det er sådan, at du måske opdeler din fritid og dit arbejde meget, men sådan behøver det dog ikke være. For du kan sagtens gøre det, at du prøver det af og måske spørger nogle af dine forretningsforbindelser om, hvorvidt de godt kan lide at spille golf. Hvis det er tilfældet så er det en oplagt mulighed for at få afprøvet om det rent faktisk er en god ide dette med at tage forretningsforbindelser med ud på greenen.

På denne måde kan du også se, om den situation, som du så mange gange har set på fjernsynet og i diverse serier rent faktisk holder stik eller om det overhovedet ikke er noget, som fungerer. For størstedelen af dem, som prøver at gøre dette de vil opleve, at de sagtens kan gøre de kan gentage succesen fordi, at de holdt et produktivt møde imens de spillede golf.

På greenen er der stille og roligt

Skal man snakke om noget fortroligt med sine forretningspartnere er det klart, at man ønsker at gøre det et sted, hvor andre folk ikke kan komme forbi også. Det er det gode ved at holde forretningsmøder på greenen for her har I det hele for jer selv og der er ikke andre, som kan komme og forstyrre jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *